Hvorfor er IT-løsninger fremtiden?

I dagens Danmark er IT-løsninger en bærende del af de danske virksomheder og dermed også en integreret del af arbejdskulturen. I 2016 brugte virksomheder med minimum ti ansatte, samlet set 57,6 mia. dk. på IT-løsninger. Disse tal forventes at stige når den nyeste rapport fremlægges næste år.

Dette giver et klart indtryk af, hvor stor en rolle IT-løsninger spiller i dag, og denne tendens vil blot fortsætte. Der bliver dagligt brugt en lang række af forskellige IT-løsninger, såsom standard software, hardware, IT-serviceydelser og kundespecifikt software for at gøre dagligdagen simplere, mere sikker og mest mulig effektiv for medarbejderen. Der ønskes i høj grad at skære ned på de administrative og manuelle opgaver f.eks. i ruteplanlægningen, hvor en skræddersyet IT-løsning er med til at frigive ressourcer i planlægningsfasen og dermed skære ned i omkostningerne.  

Disse kundespecifikke software-løsninger, skal hjælpe med at spare tid for virksomhederne, udnytte deres fulde potentiale således at arbejdstiden er så effektiv som mulig samt gøre det mere sikkert at være på nettet. For det skal også være sikkert at færdes på nettet og have sine oplysninger tilgængelige. I disse dage har IT-sikkerhedsbranchen kroende dage, da virksomheder og organisationer investerer penge i sikkerhedsløsninger, der skal sikre at data bliver opbevaret og behandlet korrekt.

It-udgifter i virksomheder
Kilde: https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/erhvervslivet-paa-tvaers/regnskaber/it-udgifter-i-virksomheder

Fremtidens arbejdsplads

Fremtidens arbejdsplads vil i højere grad blive præget af IT-løsninger der skal gøre vores hverdag nemmere[1]. Udover at sikkerheden skal i betragtning, vil software-løsninger der er integrerbare med mobilen fortsat stige, i takt med at forbindelsen via det mobile netværk forstærkes. Dette gør det nemmere at arbejde på farten og klare store dele af arbejdet fra en mobil device. Den klassiske arbejdsplads hvor det manuelle arbejde og den fast plads på kontoret er standard, flyttes også over i et mere og mere online univers. Processerne bliver forenklet, opgaverne i administrationen sænkes og cloud baserede software-løsninger vinder frem, så medarbejderen i højere grad kan arbejde fra andre positioner, end pladsen bag skrivebordet. Muligheden for kommunikation og samarbejde forbedres også på fremtidens arbejdsplads, hvor møder i stigende grad kan holdes over softwarebaserede telefonservices. 

Der er derfor ingen tvivl om at software-løsninger der kan være behjælpelig med at spare tid, skære ned på omkostningerne og flytte så meget af den administrative del af arbejdet, over i automatiske arbejdsprocesser, vil få endnu større indtog i de danske virksomheder. Du kan derfor hjælpe din virksomhed på vej mod endnu bedre resultater, ved at skifte de administrative opgaver ud med IT-løsninger der forbedre de online arbejdsgange og forøger jeres effektivitet.

Kunne i lide vores artikel?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest

Kontakt os

  • 75 45 48 88
  • support@commit.dk
  • CVR 17049879

commIT ApS · Fiskerihavnsgade 13B,1 · 6700 Esbjerg Telefon 75 45 48 88 · Telefax 75 45 48 87 CVR nr. DK 1704 9879 · Sydbank A/S, Esbjerg · kontonr. 7701-0334910 2016 © Copyright Text