Hvorfor vil flådestyring spare din virksomhed penge?

Flådestyring kan spare dig både tid og penge. Den vil overskueliggøre dit planlægningsarbejde, tydeliggøre hvor leveringerne befinder sig og fortælle dig hvornår de ankommer til kunden. Flådestyringen gør brug af vante oplysninger som automatisk sikre, at du altid er opdateret og minimerer din fejlmargin.

Tracking af Bil og lastbiler

For ved hjælp af ruteplanlægning, skærer du ned på dine omkostninger og lader IT-løsningen stå for arbejdet. Der skal dermed ikke tages højde for fejl, som ved manuel indtastning, da systemet klarer det hele automatisk. Gevinsten er kortere processer hos medarbejderen i administrationen, da de kan koncentrere sig om andre opgaver, og dermed bruge deres ressourcer hvor det har størst nytte. Selve planlægningsfasen bliver også skåret væk, da systemet ligeledes klarer dette for dig. Resultatet er mere effektive ruter, større overblik samt indblik over hvor dine vigtigste kunder bor. Systemet overtager dermed rollen som planlægger og sikre en optimeret styring af ruten, der giver store besparelser på kørselsafstanden, således at chaufføren bruger færre timer til at levere varerne.

Der er derfor ikke kun tid at spare, men risikoen for fejl sættes ned til nul, da systemet klare hele processen. Transportomkostningerne bliver overskueliggjort og giver dig en øget indsigt og kontrol over disse, så du kan skære ned i timerne på landevejen. Denne indsigt og kontrol giver dig mulighed for ruteoptimering, således at start- og slutpunkter kombineres med selve rundturen. Chaufføren vil altid have den nyeste og mest optimale rute lige ved hånden. En detaljeret plan over ruten sikre, at hvert punkt bliver så effektivt som muligt. Den mest optimale rute bliver udarbejdet af systemet og gør dermed turen produktiv, spare dig for penge, samtidig med at kunden får leveret sin ordre til tiden. Det vil muliggøre en reducering i leveringstiden, gøre afstanden fra salg til levering kortere og give dig en unik salgsposition på markedet. Du slipper derfor, for at sidde med administrationen i forbindelse med ruteplanlægningen og kan flytte dit fokus til der hvor det gør mest nytte i din virksomhed.

Flådestyringen er dermed nøglen for at få dine omkostninger til at falde. Sikre dig at dine kunder får leveret til varen til tiden, at dine medarbejdere bruger deres ressourcer bedst muligt og at du samtidig sænker dine udgifter. Ved hjælp af ruteplanlægning skaber du større resultater for din virksomhed, ved at samle det hele i ét system. Vælg den enkle og fleksible IT-løsning, så du giver dig selv den bedste forudsætning, for at højne jeres præstationer og resultater. 

Kunne i lide vores artikel?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest

Kontakt os

  • 75 45 48 88
  • support@commit.dk
  • CVR 17049879

commIT ApS · Fiskerihavnsgade 13B,1 · 6700 Esbjerg Telefon 75 45 48 88 · Telefax 75 45 48 87 CVR nr. DK 1704 9879 · Sydbank A/S, Esbjerg · kontonr. 7701-0334910 2016 © Copyright Text