SMS SERVICE

Optimer og forenkl din kommunikation

OM SMS-SERVICES

SMS-services er i kraftig vækst hos danske virksomheder, og de korte beskeder er da også yderst anvendelige som et alternativ til de traditionelle markedsføringsplatforme som e-mail og trykte medier eller som en informationsservice.

SMS-kommunikation er den hurtigste måde at nå kunderne på. Hele 95% åbner SMS’en inden for 5 minutter. Således er det en meget effektiv kanal, hvis man har behov for at pushe en besked eller kampagne øjeblikkeligt.

HVORDAN VIRKER DET?

CommIT SMS er en online service, baseret på commIT SBE og en internetforbindelse. Der skal ikke installeres nogen form for hardware. I softwaren, som installeres på IBM i, er der fuld logføring på afsendte SMS’er. Afsendelse af SMS kan let kaldes direkte fra jeres ERP system. Der kan opstilles utallige regler til afsendelse af SMS’er baseret på datakøer, programkald, databasefil, folder overvågning m.v.

HVAD KAN VI BRUGE DET TIL?

CommIT SMS kan anvendes i forskellige scenarier i løbet af jeres hverdag. SMS-Modulet kan med stor fordel anvendes som et service værktøj til jeres kunder. Nogle af disse scenarier kunne være følgende:

AFSENDELSE AF ORDRE

SMS til kunden som fortæller at varer er på vej.

LEVERING AF VARER

Gør kunden opmærksom på at varer er aflæsset på leveringsstedet.

MARKEDSFØRING

Send SMS til jeres kunder med de seneste tilbud, kampagner osv.

BESKED OM LAGERTILGANG

Giv kunden besked når en bestilt vare er kommet på lager og er klar til afhentning.

BESTILLING AF SMS-MODUL

Sammen med commIT SMS leveres også et nummer hvorfra jeres SMS’er afsendes. Der betales dels et fast abonnement samt en pris pr. SMS.

Få en uforpligtende gennemgang af behov og muligheder med commIT SMS

Kontakt os

commIT ApS · Fiskerihavnsgade 13B,1 · 6700 Esbjerg Telefon 75 45 48 88 · Telefax 75 45 48 87 CVR nr. DK 1704 9879 · Sydbank A/S, Esbjerg · kontonr. 7701-0334910 2016 © Copyright Text