mobilapplikationer

App udvikling

At kunne arbejde på farten bliver i højere og højere grad en nødvendighed, og her kan apps være med til at gøre arbejdsdagen nemmere og mere enkel for medarbejderen. Med en specialudviklet app, kan relevante informationer indhentes eller vigtige data indtastes på farten, således at medarbejderen altid er up to date, selv når der er langt til kontoret. Det kan derfor bruges som et effektivt redskab, som altid er lige ved hånden.

En specialudviklet app kan eksempelvis være med til at effektivisere arbejdsgangene, indsamle data i virksomheden eller håndtere forskellige typer af dokumentation. Det kræver funktionelle løsninger, der i sidste ende skaber merværdi for slutbrugeren. I forbindelse med vores app udvikling, arbejders der med alle typer løsninger både til iOS og Android. Det sikre at alle brugere får en løsning, der understøtter den platform de sidder med.

Udnyt potentialet

App udvikling giver et enormt potentiale som en moderne virksomhed ikke må overse. Det gælder uanset om appen er tiltænkt internt brug for at afhjælpe arbejdsgangene for medarbejderne, eller om appen skal bruges eksternt til at fremme salget. En app der kan bruges til at komme endnu tættere på kunden, uanset om det gælder nye eller eksisterende kunder, er med til at skabe relationer og bedre oplevelser. Relationer og gode oplevelser skaber glade og tilfredse kunder, som giver grønne tal på bundlinjen.

Så når det kommer til app udvikling, er der flere forskellige vinkler der kan tages i betragtning. Skal appen kunne forbedre kvaliteten af arbejdsdagen, og være med til at sikre tilfredse medarbejdere som kan arbejde mere effektivt? Skal appen fungere som kommunikationsværktøj mellem jeres virksomhed og jeres kunder? Eller skal appen bruges til markedsføring for at få flere kunder i hus? Uanset formål, så er vi klar til at udvikle den rette app der passer til netop jeres behov. Ud fra en agil arbejdsproces, sikres den mest effektive app, da den mindsker risikoen for uoprettelige fejl, ved at ressourcerne anvendes optimalt, og der løbende bliver opbygget viden om opgaven og dens løsning. 

I disse tider hvor markedet for mobile apps stiger kraftigt, bliver app udvikling vigtigere og vigtigere. Det gælder derfor om at vælge den rette udvikler til jobbet. Og vi er det rette valg. Kontakt os allerede i dag, og få en uforpligtende snak om jeres behov. Vi sidder klar til at hjælpe og guide jer videre, i rejsen mod den optimale app.   

Vi har erfaring med forskellige brancher, forskellige udviklingsteknologier og alle besidder en god forretningsforståelse

Kontakt os

commIT ApS · Fiskerihavnsgade 13B,1 · 6700 Esbjerg Telefon 75 45 48 88 · Telefax 75 45 48 87 CVR nr. DK 1704 9879 · Sydbank A/S, Esbjerg · kontonr. 7701-0334910 2016 © Copyright Text