Uniconta

hvad er uniconta?

Uniconta er Erik Damgaards nyeste økonomi- & ERP-system. Uniconta er et helt nyt og moderne økonomisystem, som er klar til at digitalisere hele jeres regnskab, og mange andre aspekter af jeres virksomhed.

Med mulighed for at holde styr på alt fra regnskab, økonomi, debitor, kreditor, CRM, lager, logistik, projekter, anlæg og produktionsstyklister er Uniconta designet til at hjælpe din virksomhed med at omfavne digitaliseringen.

Hvorfor uniconta?

Med Uniconta ved hånden er du rustet til at tackle kravene omkring digitalisering af bilag og arbejdsprocesser. Systemet giver dig de nødvendige værktøjer til at effektivisere og optimere din virksomheds processer, så du kan drage fordel af de digitale muligheder og øge produktiviteten.

Uanset om din virksomhed har behov for simpel bogføring og fakturering eller kompleks styring af en international virksomhed, er Uniconta gearet til at følge med og imødekomme dine unikke krav.

Møde

Uniconta er lavet til at tilpasse sig virksomhedens behov og ikke omvendt.

Kom i gang

Selvom Uniconta er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Erik Damgaard har altid været kendt for at levere veludviklede værktøjer i sine programmer, og Uniconta er ingen undtagelse. Som kunde hos os får du en omfattende værktøjskasse, der giver dig mulighed for at skræddersy løsningen, så den passer perfekt til din virksomheds unikke krav.

Kontakt os

commIT ApS · Fiskerihavnsgade 13B,1 · 6700 Esbjerg Telefon 75 45 48 88 · Telefax 75 45 48 87 CVR nr. DK 1704 9879 · Sydbank A/S, Esbjerg · kontonr. 7701-0334910 2016 © Copyright Text