Microsoft Dynamics 365 Business Central

Den komplette løsning til virksomhedsadministration

Data ét samlet sted

Virksomheder har opnået markant vækst gennem implementeringen af teknologi. Flere og flere processer bliver digitaliseret, men hvordan sikrer man, at ny software ikke kun skaber nye uoverskuelige myriader af data. Data, der i virkeligheden ikke ender med at skabe værdi for virksomheden?
Svaret, der tidligere var Microsoft Dynamics C5 er i dag Microsoft Dynamics 365 Business Central. En softwareløsning, der integrerer virksomheders applikationer og funktioner i én samlet softwareløsning. Sig farvel til dit basale regnskabsprogram og dine ældre ERP-systemer – og sig goddag til en komplet løsning til virksomhedsadministration.

.

Fleksibelt og intuitivt

Microsoft Dynamics 365 Business Central software fungerer som et unikt værktøj til enhver virksomhed. Et ERP-system, som er udviklet til alle virksomhedstyper – må det være detailhandel, engros, produktion, transport og logistik eller oplagring. Alle virksomheder har brug for den rette løsning til effektiv virksomhedsadministration. Ikke to virksomheder er ens og det at have en softwareløsning, der opfylder den enkeltes behov, er afgørende.
Yderligere gør Dynamics 365 Business Central software brug af Skyen, hvor alt data gemmes på overskuelig vis.

Planlægning og overblik

Fremragende ressourceforvaltning og planlægning er nødvendigt for at sikre en effektiv og fleksibel drift af sin virksomhed. Det er ligeledes essentielt for en virksomhed at være i stand til at indarbejde og løse problemer hurtigt og intuitivt. En softwareløsning, der samler virksomhedsadministration, gør ende på dumme tastefejl, forkerte indtastninger og enorme mængder af spildtid, når der skiftes mellem forskellige applikationer.

Et intelligent system

Dynamics 365 Business Central software er udviklet med et intelligent system, der indsamler, integrerer og viser data, såsom lager, salg og regnskab, i én samlet platform. Denne egenskab gør, at det nu er nemt og hurtigt at sammenligne data på tværs af funktionerne i virksomheden.

Nemt at tilpasse

Dynamic 365 Business Central software er let at tilpasse, da det er udviklet med det formål, at give virksomheder mulighed for at foretage ændringer og tilføje funktioner, efter egne ønsker. Det er fx. muligt at koble CommIT SMS-Service til dette ERP-system, og dermed samle denne funktion, med resten af virksomhedens funktioner. Dette sikrer, at hver virksomhed har mulighed for at tilfredsstille deres virksomheds behov. Se Dynamic 365 Business Central software som et værktøj til at optimere og effektivisere din virksomheds arbejdsgange.

Udfyld og vi kontakter dig