IT-Konsulent

Vores IT-konsulenter

Står du og mangler den helt rigtige IT-konsulent til at styre dit IT-projekt? Ham har vi. At have den rette konsulent på sit projekt er udslagsgivende for om projektet bliver en succes. Derfor står vi klar til at forbedre jeres nuværende IT-systemer eller at udarbejde og etablere nye systemer efter jeres behov. Vi har stor erfaring med at vejlede og rådgive virksomheder om deres IT-systemer, fremtidige ønsker og andre IT-spørgsmål som opstår i processen.   

Faglig stolthed

Alle vores IT-konsulenter har den rette erfaring, for at guide og lede dig gennem dit næste IT-projekt. Vi værner om de faglige kompetencer og er altid opdateret på den nyeste viden. Vi har erfaring med forskellige brancher, forskellige udviklingsteknologier og alle besidder en god forretningsforståelse, så du altid er i de bedste hænder. Så uanset om det gælder projektledelse, udvikling eller test af systemer, har vi de rette folk på opgaven. Vi sætter en stor ære i at forstå dine IT-udfordringer. Alt sammen for i sidste ende at kunne levere IT-systemer der giver målbar merværdi for organisationen og udvikling af forretningen.     

Vi har erfaring med forskellige brancher, forskellige udviklingsteknologier og alle besidder en god forretningsforståelse

Det bedste match

Udover at have den faglige stolthed, værner vi også om de sociale kompetencer for at sikre at vi er det bedste match. De mange års erfaring gør, at vi altid matcher netop dit behov. Det gøres ved at sikre, at vores konsulenter har kompetencer indenfor alle faser i et IT-projekt og forretningsforståelsen på plads.

Så uanset om dit IT-projekt gælder udvikling eller programmering, om det spænder fra få timers rådgivning til projektstyring af større systemopbygninger, så har vi de rette IT-konsulenter til opgaven. Så tøv ikke med at kontakte os, for at sikre du får det bedste match. Vi har mulighed for at mødes hos jer, så det sikres at kommunikationen er optimal og at resultatet dermed passer bedst til jeres behov.

Kontakt os

commIT ApS · Fiskerihavnsgade 13B,1 · 6700 Esbjerg Telefon 75 45 48 88 · Telefax 75 45 48 87 CVR nr. DK 1704 9879 · Sydbank A/S, Esbjerg · kontonr. 7701-0334910 2016 © Copyright Text