Tourplanning er...

Flådestyring

Optimering af RUTEPLANLÆGNING OG GPS tracker vha. smartphone

Udfyld nedenstående for oprettelse af prøveabonnement

Tourplanning

Ordrestyring med overblik over dine leveringer

Flådestyring, der gør ende på løse estimater, når kunden spørger, hvor lang tid, der går før varen ankommer. Vores ruteplanlægningssystem gør det muligt at holde øje med biler, lastbiler eller andre køretøjers nuværende lokation, status på ordre, samt leveringsdokumentationer – og angiver tidsestimater på baggrund af disse data.

Overblik over køretøjer

Effektiv og enkel flådestyring

Automatiser flådestyringsprocessen. Opret og tildel leveringer i leverancesystemet, der automatisk effektiviserer ruterne bedst muligt. Der gives direkte besked til de udvalgte chauffører vha. Tourplanning app’en. Herudover er det muligt at tilføje beskeder og noter til de enkelte leveringer, der øjeblikkeligt kan ses, af chaufførerne, gennem app’en. Tourplanning gør ikke kun ruteplanlægningen meget nemmere, men også meget mere effektiv.

Altid overblik over flåderuterne

Ved anvendelse af flådestyringssystemet er det nemt på et kort, at have et overblik over køretøjernes nuværende position. Kortet viser ligeledes, hvis der opstår problemer, såsom trafikuheld eller andre hændelser, der kan kræve, at køretøjet må tage en anden rute for hurtigst muligt at nå destinationen.

Flådestyring, optimering af ruter

Derfor bør du vælge Tourplanning

BRUGERVENLIGT​

Tourplanning er lavet med kunden i tankerne. Derfor er systemet designet brugervenligt og let-anvendeligt. Dette gælder både på computeren, hvor ruteplanlægningen finder sted – men også i app’en, der benyttes af chaufføren.

gps tracking - uden montering

Flådestyringssystemet kræver ingen montering af GPS i køretøjet, da Tourplanning app’en gør brug af den indbyggede GPS i smartphones/tablets. Dette gør systemet nemt og hurtigt at implementere.

spar tid og omkostninger

Ruteplanlægningssystemet effektiviserer automatisk dine leveringer. Dette skaber bedre leveringsservice, og sparer samtidig din virksomhed for spildtid og brændstofforbrug.

ETA beregning

Tourplanning beregner ETA (Estimated Time of Arrival), hvilket gør det muligt altid at have et estimat på, hvornår pakken leveres.

Overblik over flåden

Med Tourplanning er der altid overblik over flåden. Flåden følges visuelt på kortet i systemet vha. gps tracking. Samtidigt dokumenteres leveringer med billeder, der indsendes til systemet.

Alt data samles

Alle data såsom leveringstidspunkt, position og andre vigtige informationer gemmes til brug ved fremtidige tiltag.

Modtag en prøve