SOFTWAREUDVIKLING

Vi har hovedfokus på ERP-systemer. Vores udviklingsområder omfatter mobil-applikationer, Big Data, kommunikation og andre applikationer, cloud-løsninger, cyber og sikkerhedsløsninger, interaktive platforme. IT software altid tilpasset den enkeltes behov.

Med vores motto “Tilbage til fremtiden”, transformerer vi dine etablerede applikationer, som over årene er blevet nøje tilpasset og integreret i din virksomheds DNA og arbejdsgange.

Store omvæltninger eller totale udskiftninger i it-systemer bliver let kaotiske for organisationen. Derfor arbejder vi med værktøjer som migrerer, udbygger og tilpasser eller moderniserer rundt omkring de eksisterende systemer.

  • Nyudvikling til WEB & APP’s
  • Cloud SW – udvikling for Windows cross platform til IBM I og Intel platform
  • Data integration
  • WEB-løsninger som webshop handelssystemer, flådestyring, SMS-service, ERP-løsning eller værkstedssystemer på .NET platformen m.m.

Vi er beliggende i Århus, Esbjerg og Herning, men ser ikke afstand som hindring for altid at være til rådighed. Skulle du ikke sidde lige rundt om hjørnet, er vi meget mobile og benytter os ligeledes af TeamViewer som værktøj til fjernsupport, som sikrer at der tilbydes en hurtig og effektiv respons – uanset distance.

CommIT forhandler:

LANSA anvendes til at modernisere og levetidsforlænge IBM platforme. Udviklingshastighed er typisk med en faktor 5-10 i systemudvikling sammenlignet med standard udviklingsværktøjer.

IBM i Power-platformen er en højt integreret og sikker løsning. Kendetegnet ved sin robuste arkitektur og enkelhed i systemadministration, sikrer IBM i Power enestående pålidelighed og effektivitet. Denne platform er den perfekte løsning til at tage din forretning “tilbage til fremtiden”

Uniconta er et moderne, cloud-baseret ERP-system, der tilbyder omfattende løsninger til regnskab, CRM, lagerstyring, og projektledelse. Det er designet til at understøtte digital transformation og effektivisere forretningsprocesser i alle størrelser af virksomheder.

Kontakt os

commIT ApS · Fiskerihavnsgade 13B,1 · 6700 Esbjerg Telefon 75 45 48 88 · Telefax 75 45 48 87 CVR nr. DK 1704 9879 · Sydbank A/S, Esbjerg · kontonr. 7701-0334910 2016 © Copyright Text