Softwareudvikling & Programmering

Vi er dit profesionelle udviklingshus med sans for kvalitet og forretningsforståelse.

Nyhed! Vi forhandler nu Uniconta.

Vore
Services

Udvikling af software

Vi er specialiseret i softwareudvikling. Dette gør commIT til et sikkert og klogt valg som leverandør af jeres næste softwareløsning. Efter en grundig analyse samt grundig beskrivelse af, hvad it-løsningen skal kunne, kan vi give et estimat af på projektet. I vil igennem hele forløbet være med i processen og være med i testarbejdet, så vi sikrer, at resultatet matcher behov og forventning.

IT-Konsulenter

CommIT tilbyder erfarne og kompetente IT-Konsulenter, som har mange succesfulde projekter bag sig. Dette sikrer, at jeres virksomhed kan komme hurtigt i mål med jeres nye udviklingsopgave.

Mobilapplikationer

Mobilapplikationer kommer i dag med flere fordele. Det kan f.eks. være en app, der nemt kan tilgås af jeres ansatte, mens de er på farten, så produktiviteten i virksomheden højnes. Det kan også være en brugervenlig app, som gør det muligt at interagere direkte med jeres målgruppe og dermed højne virksomhedens brand/værdi. Vælg commIT som leverandør af jeres næste APP. Her er funktionalitet, brugervenlighed og enkelthed afgørende parametre.

Tourplanning - Flådestyringssystem

Effektivt system til ruteplanlægning, der automatiserer leverings processen. Opret og tildel leveringer i systemet, der automatisk uddelegere disse leveringer til køretøjerne på optimal vis. Her beregner systemet den optimale rute for det enkelte køretøj ud fra flere kriterier, som kan oprettes af virksomheden. Dette kan for eksempel være ud fra køretøjernes tilladelser, maksimale vægt, der kan køres med og fysiske plads i køretøjet. Dette sparer virksomheden for spildtid – og dermed omkostninger. Dette er systemets grundfunktion, men bærer på mange andre periferi funktioner, der gør leverings processen hurtigere og nemmere.

Microsoft Dynamics 360 Business Central

Vi befinder os i informationens tid – og for de fleste virksomheder, er deres information i form af data. Det er nødvendigt og afgørende for en virksomhed at bruge den data, der indsamles på tværs af virksomheden igennem dens flere forskellige funktioner og applikationer. Microsoft Dynamics 360 Business Central software er den komplette ERP-løsning. En ERP-løsning, der integrerer virksomheders applikationer og funktioner i én samlet softwareløsning. En softwareløsning, der gør virksomhedsadministration effektivt og intuitivt. 

Vore kunder

Et lille uddrag af vores mange tilfredse kunder.

dedikeret team

Forpligtelse til kvalitet og levering af produkt til tiden er hos os et “must”. CommIT har et team bestående af erfarne udviklere med mange succesfulde projekter i ryggen. De er klar til at udvikle den skalerbare software som jeres virksomhed mangler. Vi er løsningsorienterede og går gerne den ekstra mil for at levere den bedste og mest effektive løsning.

Realistiske og ærlige

Vi lover kun vore kunder noget vi kan holde og giver altid  en realistisk tidsramme, så du aldrig bliver ladt i stikken. 

Medarbejder hos commIT, der udvikler økonomisystem
Vort
team
IT-konsulent

Paul Knudsen

Nav/C5 Konsulent

Jan Bruun

AS/400 & C5 Konsulent

Medarbejder hos commIT, som udvikler apps

Dilan Rashied

Fullstack udvikler

Medarbejder hos commIT, der udvikler økonomisystem

Claus Henriksen

AS/400 Konsulent

Softwareudvikler hos CommIT

Sako Kalid

APP Udvikler

Bliv én af vore tilfredse kunder

Kontakt os

commIT ApS · Fiskerihavnsgade 13B,1 · 6700 Esbjerg Telefon 75 45 48 88 · Telefax 75 45 48 87 CVR nr. DK 1704 9879 · Sydbank A/S, Esbjerg · kontonr. 7701-0334910 2016 © Copyright Text