Udvikling af software i Esbjerg

IT software udviklet efter dit behov eller IT-løsninger såsom flådestyring, SMS service, ERP-løsning m.m.

IT-løsninger bliver vigtigere og vigtigere

I vores dagligdag på arbejdspladsen, bliver it-systemer en mere og mere integreret del af hverdagen. Her handler det om at skære de individuelle opgaver ned i antal, og dermed skabe besparelser. Gennem forenkling, effektivisering og automatisering er der penge af spare, for rigtig mange virksomheder. Risikoen for fejl, som kan støje og udgøre lange og trivielle processer i dagligdagen, kan mindskes. Arbejdsgangene kan gøres nemmere og mere overskuelige. Og sidst men ikke mindst, er dette noget der kan ses og mærkes på bundlinjen. Vigtigheden af it-systemer kan derfor ikke ignoreres og bør gøres til højeste prioritet, så din virksomhed ikke taber vigtige skridt i forhold til konkurrenterne.

Softwareudviklingen er med andre ord, blevet et nøglepunkt for virksomheder, der skal tilpasses den digitale hverdag vi befinder os i. Det gælder om at skabe målbar merværdi, skære ned på medarbejdernes gentagende rutiner der kan automatiseres gennem it-systemer og få effektiviseret arbejdsgangene og processerne. Det hele handler om at arbejde smartere, højne kvaliteten lige såvel som at sikre medarbejdernes trivsel. For medarbejdernes trivsel kan også højnes gennem software. Dette kan være gennem automatiserede arbejdsgange, som førhen kunne føre til fejl, men som med et simplere setup gør medarbejderen mere tryg i sin dagligdag. At højne kvaliteten i forretningskritiske processer, via simplificerede it-systemer, gør livet i virksomheden meget mere enkel, ligesom det at arbejde smartere gør hverdagen mere overskuelig. Alle disse faktorer skal føre til en enkelt ting. Nemlig reduktionen af omkostningerne og grønne tal på bundlinjen.

Derfor gælder det om at vælge de rigtige IT-konsulenter, og have det rigtige team bag sig. Et team der skaber IT-løsninger og er specialiseret i softwareudvikling. Et team hvor fokus er på kvalitet, skræddersyede softwareløsninger og produkter der er leveret til tiden. Og et team der går en ekstra mil for at levere det bedste til dig. Sådan et team er vi.

Samarbejde & kommunikation sikrer godt resultat

CommIT er en softwarevirksomhed beliggende i Esbjerg, som er klar til at tage kunden hele vejen og som gerne går et ekstra skridt – eller to. Her er det ikke kun fokus på at have forståelse for softwareudvikling. Her har processen som helhed og forretningsforståelsen, en lige så central rolle i arbejdet. Det nytter nemlig ikke noget, kun at have styr på software, hvis ikke din virksomhed og situation ikke er forstået fuldstændig. Derfor gør CommIT en dyd ud af få et dybdegående kendskab til netop jer som virksomhed, og sikre at det mest løsningsorienteret produkt bliver leveret. For at kunne gøre dette bedst muligt, vil der derfor først blive foretaget en grundig analyse og beskrivelse af it-løsningen, således det mest præcise estimat kan gives på projektet. Og er her du som kunde bliver taget med på rejsen, også i testarbejdet. Kommunikation er nøgleordet, når det kommer til design af software, og hos CommIT bliver der derfor sikret en konstant kommunikation alle parter imellem, så intet går tabt. Målet vil altid være at skabe den rigtige IT-løsning, med dit behov for øje, og dermed gøre det mest lønsomt.

Via vores beliggenhed i Esbjerg, ønsker vi derfor at være dit lokale udviklingshus, der altid står til rådighed. Fordelene ved at være nærliggende og lokal, er selvsagt den korte distance der øger vores muligheder for fysiske møder hvor analyserne, testarbejdet og softwaren kan diskuteres og præsenteres på bedst mulig vis. Og skulle du ikke sidde lige rundt om hjørnet, benytter vi os ligeledes af TeamViewer som værktøj til fjernsupport, som sikrer at der tilbydes en hurtig og effektiv respons – uanset distance.

Lad os være dit udviklingshus

Hos CommIT har vi erfarende og kompetente IT-konsulenter, med masser af succesfulde it-projekter bag sig. Her kan nævnes services som mobilapplikationer, flådestyringSMS-service, CommIT SBE samt Microsoft Dynamics 365 Business Central. Systemer der allerede i dag bidrager til at ansatte kan tilgå vigtige informationer på farten via mobilapplikationen eller flådestyringssystemet der effektivt hjælper til med planlægningen af leveringsprocessen. Derudover har vi speciale i softwareudvikling, som gør os til et sikkert og klogt valg, når du står og skal vælge din næste leverandør af software.   

Så bliv én af vores tilfredse kunder allerede i dag! Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Vi sidder klar på mail og telefon, til at svare på spørgsmål, guide dig videre i processen og indlede et langvarigt og succesfuldt samarbejde.