Installer en gps tracker i din virksomheds biler

Få overblikket over hvor dine firmabiler befinder sig ved hjælp af en GPS tracker. Med en GPS tracker i din bil, giver du dig selv muligheden for at forbedre din flådestyring, effektiviserer din kørsel og gøre arbejdsdagen enklere for dig selv og dine medarbejdere. Der er penge at spare i god planlægning, og det kan vi hjælpe dig med.

GPS trackeren har til opgave at sikre dokumentation over brugen af dine firmabiler, for eksempel i forbindelse med kørepenge, regnskab eller for at give et visuelt overblik over den mest effektive køreplan. Informationer om ankomst og afgang kombineret med planlægningen af den mest optimale rute, giver dig lavere transportomkostninger, hurtigere levering fra A til B og gør hverdagen enklere for både dig selv og dine medarbejdere. Dine medarbejdere kan servicere eller levere på kortere tid, samtidig med at brændstofsforbruget sænkes, hvilket både hjælper på omkostningerne og miljøet. Kørselsmønstrene kan analyseres, så der undgås tidsspilde, og du vil opleve at optimeringen af flådestyringen vil skabe større fortjeneste i din virksomhed.    

Flådestyring sparer omkostninger

Ruteplanlægning

GPS trackeren kan kombineres med flådestyringen, således at du opnår højest mulig effektivisering af din kørsel. Det visuelle overblik gør at du altid kan se hvor din firmabil opholder sig, hvilken medarbejder der hurtigst kan udføre en akut opgave og om varen bliver leveret til tiden. Dertil kan GPS trackeren også være behjælpelig ved tyveri, da du altid kan følge dens færden

Det er selvfølgelig også vigtigt at forholde sig til reglerne i forbindelse med GPS overvågning af dine firmabiler. Generelt må der ikke foretages overvågning og kontrol af dine medarbejdere, men der må gerne installeres GPS systemer efter foreskrevne regler, og så længe der er et begrundet formål med installationen. Og det formål er at effektivisere kørslen så meget som muligt. Efter persondataforordningen trådte i kraft i maj 2018, har der været skærpet regler omkring opbevaringen af persondata og måden hvorpå de håndteres. Dine medarbejdere har derfor altid ret til at få slettet egne personlige data såfremt det ønskes. Her er det vigtigt at orienterer dine medarbejdere i god tid om denne implementering af overvågning og informere om hvordan den forgår.

Med en GPS tracker i din firmabil og planlægningen i det rette system, kan du optimere dine leveringer eller serviceringer, skære ned på transportomkostningerne og sikre en enklere og mere effektiv arbejdsdag for dine medarbejdere og deres ressourcer. Tøv ikke med at kontakte en af vores specialister, såfremt du har spørgsmål eller har behov for yderligere information.

Kunne i lide vores artikel?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest

Kontakt os

  • 75 45 48 88
  • support@commit.dk
  • CVR 17049879

commIT ApS · Fiskerihavnsgade 13B,1 · 6700 Esbjerg Telefon 75 45 48 88 · Telefax 75 45 48 87 CVR nr. DK 1704 9879 · Sydbank A/S, Esbjerg · kontonr. 7701-0334910 2016 © Copyright Text